Verzorging - Voeding en Horeca
Ben je sociaal ingesteld, help je graag anderen en wil je de kneepjes van het vak leren in de keuken? In de richting Verzorging - Voeding & Horeca krijg je een boeiende mix van praktijk en theorie. Je leert niet alleen hoe je mensen kunt verzorgen en begeleiden, maar ook hoe je heerlijke gerechten kunt bereiden en presenteren. Deze richting legt de basis voor wie interesse heeft in een carrière in de zorgsector, de voedingsindustrie of de horeca.
Wat kun je verwachten?
- Praktische lessen in koken en gastvrijheid.
- Inzicht in gezondheid, welzijn en hygiëne.
- Activiteiten die je voorbereiden op het werken met mensen en het creëren van een aangename omgeving.
Wil je een richting waarin creativiteit, zorgzaamheid en praktische vaardigheden samenkomen? Dan is Verzorging - Voeding & Horeca iets voor jou!
🠲 basisvorming |
|
Vreemde Talen |
3 uur
|
Frans 2u |
|
Engels 1u |
|
Projecten |
12 uur
|
PAV 10u |
|
STEM & Techniek 2u |
|
|
|
|
Creatieve vorming |
1 uur
|
Levensbeschouwelijk vak |
2 uur
|
Gezondheid en beweging |
2 uur
|
Lichamelijke opvoeding (met de optie CLIL1) |
🠲 NExpert & WIxpert2 (2u) |
🠲 Keuzegedeelte (telkens 5u) |
|
Verzorging
|
|
Voeding & Horeca
|
1 CLIL = Je kan ervoor kiezen om lichamelijke opvoeding in het Frans te volgen. (Indien organisatorisch mogelijk.)
2 NExpert & WIxpert = Ook in het tweede leerjaar van de eerste graad voorzien we extra ondersteuning en uitdaging in Nederlands en wiskunde. Tijdens deze experturen werken leerlingen op maat: sommigen krijgen remediëring om de leerstof beter te beheersen, anderen krijgen de kans om zich te verdiepen of de leerstof verder uit te diepen, afhankelijk van hun noden en talenten. Zo bieden we elk kind maximale groeikansen.
(Lessentabel onder voorbehoud)