Surf & sail

Heb jij een fascinatie voor windsurfen en/of zeilen? Ben je aangesloten bij een club en wil je graag deze fantastische hobby combineren met school. Of wil je gewoon graag klassieke LO-lessen voor een deel vervangen met iets uitdagender? Dat kan! Dankzij onze ligging kunnen wij jouw de kans bieden om, op 5 minuten wandelafstand van de school, jouw talenten in deze specifieke sporttak volledig te ontdekken en ontplooien. Kies vanaf het eerste middelbaar voor Surf&Sail en krijg naast de basisvorming, windsurf- en zeillessen van een professionele trainer.

Onder begeleiding leer je de technische knepen door zo veel mogelijk praktijk op het water, zodat je snel vooruitgang boekt op je eigen tempo en plezier beleeft. Want windsurfen en zeilen is vooral veel en blijven oefenen om beter te worden.

Wat heb je nodig? Enkel zwemgerief, een handdoek en een zwembrevet van minimaal 25m.

Kan je al zeilen of windsurfen? Heb je bij ons reeds het eerste jaar Surf&Sail gevolgd? Dan hoeft het voor jou zeker niet te stoppen of te vervelen. Door goed en voldoende te blijven trainen is er altijd nog iets om bij te leren. Sneller varen dan de rest, wat basisfreestylemoves binnen het windsurfen, uitwerkingen van en verdiepingen in specifieke technieken, …

“We can’t change the direction of the wind, but we can adjust our sail to always reach our destination.”
-Jimmy Dean-