Voeding en horeca

Ga je graag aan de slag met voedingsmiddelen en wil je weten hoe je zelf eenvoudige, gezonde en lekkere bereidingen kan maken?
Dan is deze richting wel iets voor jou.

Je wordt ondergedompeld in de wereld van de eetsector. Zowel bakkerij, slager als hotel- en restaurantsector komen aan bod. Je maakt kennis met veelgebruikte voedingsmiddelen en behandelingstechnieken waarbij aandacht is voor hygiëne, veiligheid en creativiteit.

Lessentabel

Basisvorming

Talen

2u

       Frans

       Engels

 

Project

13u

       Project algemene vakken

       STEM & techniek

       Burgerschap

 

Creatieve vorming

1u

       Muzische opvoeding

       Plastische opvoeding

 
Levensbeschouwelijke vakken

2u

Gezondheid en beweging: lichamelijke opvoeding

2u

Skillslab** 2u

Keuzegedeelte

Combineer één optie uit de eerste kolom en één optie uit de tweede kolom.

Keuzeblok 1

Keuzeblok 2

STEM-technieken: printmedia Surf&Sail
Verzorging Voeding en horeca
Sport*  

*Sport kan niet combineren met Voeding en horeca.

** Skillslab = tijdens deze lesuren krijg je de keuze om bepaalde leerstofonderdelen die je nog niet volledig onder de knie hebt bij te werken of te gaan uitdiepen en verkennen via onderzoeksvragen en miniprojecten.