Voeding en horeca
Ga je graag aan de slag met voedingsmiddelen en wil je weten hoe je zelf eenvoudige, gezonde en lekkere bereidingen kan maken?
Dan is deze richting wel iets voor jou.
Je wordt ondergedompeld in de wereld van de eetsector. Zowel bakkerij, slager als hotel- en restaurantsector komen aan bod. Je maakt kennis met veelgebruikte voedingsmiddelen en behandelingstechnieken waarbij aandacht is voor hygiëne, veiligheid en creativiteit.
Lessentabel
Basisvorming
Talen |
2u |
Frans Engels |
|
Project |
13u |
Project algemene vakken STEM & techniek Burgerschap |
|
Creatieve vorming |
1u |
Muzische opvoeding Plastische opvoeding |
|
Levensbeschouwelijke vakken |
2u |
Gezondheid en beweging: lichamelijke opvoeding |
2u |
Skillslab** | 2u |
Keuzegedeelte
Combineer één optie uit de eerste kolom en één optie uit de tweede kolom.
Keuzeblok 1 |
Keuzeblok 2 |
---|---|
STEM-technieken: printmedia | Surf&Sail |
Verzorging | Voeding en horeca |
Sport* |
*Sport kan niet combineren met Voeding en horeca.
** Skillslab = tijdens deze lesuren krijg je de keuze om bepaalde leerstofonderdelen die je nog niet volledig onder de knie hebt bij te werken of te gaan uitdiepen en verkennen via onderzoeksvragen en miniprojecten.